Cum reactivez Google Adsesne? | Metoda reactivare cont Google Adsense dezactivat

▶cont Google Adsense dezactivat ▶reactivare cont google adsense



Cum reactivez Google Adsesne? | Metoda reactivare cont Google Adsense dezactivat

Da, noi toti facem la un moment dat ceva gresit in legatura cu anuturile Adsense. Cerem prietenii noştri să dea clic pe anunţuri sau chiar facem clic pe ele noi înşine.. sau paginile au un conţinut împotriva TOS. La un moment dat contul ne este dezactivat. Naspa! Sau poate cineva doar te-a bombardat cu clicuri. Nu-ti face griji, iti voi arăta cum să obţi contul înapoi. 


În primul rând citeste email-ul  trimis cu privire la închiderea contului. Vezi care este motivul. Tu, ar trebui sa stii motivul... clicuri pe propriile anunturi sau orice altceva ce ai făcut greşit. Deci, acest ghid / tutorial este în principal pentru frauda prin clic-uri. 



Ei iti permit sa le raspunzi. Acum, click aici pentru a ajunge la formularul de apel. Asiguraţi-vă că ati corectat neregulile. Sa NU le ceri explicatii sau ameninţi ca o sa actionezi în justiţie. Doar fi drăguţ. Dacă ai făcut clic pe anunţuri atunci spune-le că iti pare rău şi nu o vei face din nou. 

Şi dacă ştii că nu le-ai cerut prietenilor să faca clic si stii sau crezi ca cineva te-a bombardat cu clicuri (clicuri în mod repetat făcute pe anunţuri doar pentru a iti bloca contul), atunci spune-le asta. Dacă ai o adresă IP, atunci da-le. Doar spune că nu a fost vina ta. 

Va dura ceva timp pana vor revizui contul dvs. (poate o luna). Deci, ai rabdare. Dacă ai spus adevărul şi nu ai făcut nimic foarte foarte rau, atunci sunt şanse ca ei sa iti  reactiveze contul şi sa-ti returneze banii pe care câştigat. 

Deci, noroc bun!

Sfat! Nu trimite mail echipei Adsense din Romania, sunt cam nemilosi.

Recomandare ★★★★★ Cum reactivez Google Adsesne? | Metoda reactivare cont Google Adsense dezactivat




2 comentarii:

Cristi spunea...

Salut şi eu am făcuto de oaie, am postat ceva poze cu gagicuţe şi mi-au dezactivat contu adsense pe un blog pt continut, " poze vide adulti ", desi nu eram chiar porno da în fine.... .
Am şters toate pozele şi posturile care erau de genul, acuma îmi poţi spune unde trebuie să fac cerere de reactivare ? Tot la formularul ce l-ai lăsat tu în acest post ? Sau altundeva ? Dacă şti te rog să mă ajuţi. Ms

vasi spunea...

Nu mai poti reactiva Google Adsense decat sa il faci pe numele altcuiva si pe un alt site...dar de ce vrei sa iti reactivezi Google Adsense, pentru ca este de fapt o inselatorie, eu mi-am pus google adsense pe site-ul meu(nu vreau sa spun numele ca sa nu-i fac reclama) si am avut in primele 3 luni 18.000 afisari iar din aceste afisari am avut 95 click-uri , din aceste 95 de click-uri am castigat 2,59 euro, iar apoi mi-au trimis un mesaj, " Contul tau google Adsense a fost dezactivat ", si specifica in mesaj ca nu pot sa iti spuna motivul ...de ce au dezactivat contul ?...doar ca a fost dezactivat...Dupa parerea mea am indeplinit numarul de afisari pentru reclame, ei au castigat ceva bani.Iar cand vine timpul sa te plateasca iti dezactiveaza contul...ei probabil au un un soft care scaneaza numarul de afisari si in momentul in care detecteaza afisari prea multe dezactiveaza contul. Pe scurt Google Adsense e o inselatorie, ....eu nu am auzit pe nimeni sa castige bani din asta.