Virtual DJ 7 - Program de mixat muzica

▶download ▶mix ▶muzica club ▶Program de mixat muzica ▶Virtual DJ ▶Virtual DJ 6 ▶Virtual DJ 6 -- Program de mixat melodii



De la creatorii AtomixMP3-ului, soseste noua versiune de Virtual DJ cu o multime de optiuni pentru acei utilizatori ce nu au fost multmiti cu versiunea anterioara a programului.

Multumita Virtual DJ veti fi in stare sa realizati o sesiune DJ fantasica folosind optiunile potrivite atat pentru amatori cat si pentru cei care vor sa devina cu adevarat DJ.

Virtual DJ are o interfata foarte uşor de folosit cu care veti invata sa lucrati în numai 3 minute ca si cum ai fi folosit-o de ani buni. Trebuie numai să alegeţi folderul cu muzica şi începeţi să jucati. Virtual DJ vă permite să modificati BPM-ul, sa faceti loop, sa adăugati efecte, ...

Şi dacă asta nu e suficient pentru dvs, programul vă permite să vă salvaţi compoziţiile şi să le împărtăşiţi cu prietenii.

Partea proasta: 20 de zile trial, dupa carfe trebuie sa va descurcati voi cumva ;)




Download Virtual DJ 6 -- Program de mixat muzica

Recomandare ★★★★★ Virtual DJ 7 - Program de mixat muzica




6 comentarii:

Anonim spunea...

Cum salvezi melodia modificata in virtual DJ 6????

Anonim spunea...

Dai Record

Anonim spunea...

cum pot face sa ruleze melodiile una dupa alta, asa incat sa indic un folder si programul sa le ia pe toate una dupa alta, automat?

Anonim spunea...

nu merge sa salvez melodia.. imi zice **Record Error** :(

Anonim spunea...

cum salvez si eu programul asta

Anonim spunea...

spunetimi si mie va rog k e belea