RuneScape | coduri, cheats, hacks

▶metin 2 ▶money cheats ▶online games ▶RuneScape ▶RuneScape cheats ▶RuneScape hacks



RuneScape este un joc MMORPG ce se joaca in Browser, creat de Jagex Ltd. Sunt aproximativ 10 milioane conturi gratis si peste 1 milion conturi platite. Jocul a fost recunoscut in Guinness World Records Gamer's Edition 2008 ca fiind cel mai jucat MMORPG gratis. RuneScape a fost creat de Andrew Gower, creatorul lui DeviousMUD, predecesorul lui RuneScape, in 1998. Rescris si redenumit, prima versiune RuneScape a fost lansat publicului pe 4 Ianuarie 2001. Jocul are optiunea de a fi jucat gratis si o interfata simpla care este accesibila pe majoritatea browserelor.

RuneScape isi are actiunea in Gielinor, care este divizata in mai multe regate, regiuni si orase. Jucatorii pot calatorii prin Gielinor pe picior, prin incantatii sau obiecte de teleportare, etc.. Fiecare regiune ofera diferiti monstri, materiale, misiuni pentru jucatori. Jocul nu ofera un drum linear ce trebuie urmat. Jucatorii apar pe ecran ca avatare, ce isi pot alege propiile obiective si misiuni. Jucatorii pot lupta impotriva altor monstrii si altor jucatori, completa misiuni, sau cresterea experientei in profesiile valabile. Jucatorii pot interactiona unii cu altii prin comert, chat, duel sau minijocuri cooperative.





RuneScape Crafting Easy Money CheatsRuneScape Combat Easy Money Cheats
RuneScape Cow Easy Money CheatsRuneScape Noobs Easy Money CheatsRuneScape Chicken Easy Money CheatsRuneScape Flax Easy Money CheatsRuneScape Alchemy Easy Money CheatsRuneScape Smithing and Mining Easy Money CheatsRuneScape Wood Easy Money CheatsRuneScape Fishing Easy Money CheatsRuneScape Easy Money CheatsRuneScape Quest Cheats

Recomandare ★★★★★ RuneScape | coduri, cheats, hacks




2 comentarii:

r0ces spunea...

Poti face bani reali jucand runescape (faci macar lvl 86 si vinzi contul ) http://r0ces-runescape.blogspot.com/

Anonim spunea...

Vand Conturi Runescape ! Skillers,Pkers,Mains !
ID`u crystynho_12@yahoo.com ! Vand numai pe RSGP !
Adica bani in Runescape ~