Viorica si Emil Luca | Romanii au talent

▶Familia Luca ▶Romanii au talent ▶Viorica si Emil Luca



Prestatiile familiei Luca la emisiunea "Romanii au talent":







Mesaje de la fanii emisiunii "Romanii au talent" la adresa familiei Luca:

emilia (2011-04-05 15:58:18)
acest cuplu nu merita nici macar privit pt crima comisa si neplatita. RUSINE pt ca promovati asa ceva !!!
un_om_obisnuit (2011-04-05 13:01:59)
Mie nu mi-a placut deloc aceasta familie. Bineinteles ca va obtine ultimul loc in finala pentru ca nu are valoare. Daca am chema o balerina ar face lejer tot atatea piruete. De fapt asta nu este un talent, ci doar o posibilitate fizica. Talentul este altceva.
mariana (2011-04-05 12:00:12)
de unde atata RAUTATE celor care fac comentarii rautacioase la adresa familiei luca? CE AVETI cu ei ? Este un spectacol in care s-au descoperit si promovat in finala TALENTE. Cui nu-i place emisiunea, sa nu o urmareasca, FELICITARI juriului, care doar ei sunt in msura sa aprecieze talentele si publicului care iubeste folclorul autentic. Mult succes lui emil si viorica in finala, pe 25 aprilie! altul (Acum 3 ore si 25 minute)
aym, in primul rand verifica-ti cunostintele gramaticale. In al doilea rand fiecare are dreptul la o opinie. Sau poate te simti in situatia respectiva. Poate te mai gandesti si la mama indurerata si apoi te hotarasti sa postezi aici. Iar daca adrian si mariana au scris, e dreptul lor, nu vad unde s-au jignit cu ceva.Viorica si Emil Luca | Romanii au talent
aym (Acum 2 ore si 21 minute)
tu.."altul"ti-ai gasit sa-ti exprimi opinia, asupra "cunostintelor mele gramaticale"....ha,ha
adrian (Acum 4 ore si 20 minute)
Trimite atunci copilul prin padurile din feleac. Poate se intoarce impuscat de dl Luca. Fiind un fost primar va scapa ieftin, cu un an inchisoare.
aym (Acum 3 ore si 47 minute)
REALITATEA a fost alta, nu asa cum tu o relatezi...si daca cunosti atat de bine evenimentul...ar trebui sa-ti fie rusine sa mai fabulezi cu..."trimiterea copilului prin padure". Nu a iesit dupa 1 an, pt ca era primar, ca doar nu sunt legi speciale facute pentru primari, si asta sti prea bine si tu. Termina cu rautatile ca toate ti se vor intoarce intr-o buna zi si tie.
adrian (2011-04-05 11:29:33)
Alo Doamna Andra si Domnul Moisescu, Promovati un criminal de copii? De cand a face piruete este un mod de a pastra traditiile. Mai revizuiti-va prioritatiile si criteriile. Doar un primar ar scapa asa usor doar cu 1 an de inchisoare pentru ucidere si braconaj. Doamna Andra, gandeste-te ca pe viitor acest domn ar putea sa iti impuste copilul. Ce ai simti? 
aym (Acum 4 ore si 48 minute)
A FOST un accident.....domnule adrian, pt care d/nu luca si-a ispasit pedeapsa. nu mai scormoni C***, doar de rautacios si invidios ce esti.Viorica si Emil Luca | Romanii au talent
corina (2011-04-05 09:11:09)
Bine ca a ales Andra folclorul in locul catelusei nevinovate, oare stie ca nenea Luca a omorat un copil si a facut puscarie, data viitoare o sa faca o suta de piruete in plus si sa fim seriosi cine ar plati sa vada asa ceva? aym (Acum 4 ore si 38 minute)
urmarim emisiunea "Romanii au talent".....asa ca, lasati cainii pt spectacole de circ sau dresaj.Succes in finala familiei Luca, la cat mai multe piruete!
Adrian (2011-04-05 03:16:30)
MAI OAMENI BUNI MAI DAU IN PANA MEA DE SITUATIE CHIAR NU PUTETI LA RENUNTA LA RECLAME? EU STIU CA LUATI BANI CU CARUTA DE PE URMA LOR DAR VA JUCATI SI CU NERVII OAMENILOR . DECI , ORI NE LASATI SA ASCULTA SI SA VEDEM CEEA CE VA LAUDATI ORI NU MAI PUNETI SI PUNETI COCA COLA CARE VA MANANCA DIN INTERIOR CATRE EXTERIOR . CU DRAG SI RESPECT ADRIAN
badlucian (2011-04-05 00:13:17)
Nu vreau sa fiu rau dar cred ca in finala ar fi trebuit sa ajunga fata cu saxofonul. Sa faci 400 de piruete fara sa ametesti este cu siguranta un talent dar cred ca oricine(chiar si cei care-i ridica in slavi) nu ar plati bilet ca sa vada asa ceva.
Nicu (2011-04-04 20:09:40)
Crede-ma da ii cunosc personal si nu sunt unguri daca nu sti nimic despre dansuri populare nu are rost sa vorbesti numai asa. Practic dansuri populare de 4 ani si sunt fete care fac de 5 ani si nu pot face 16 piruiete corecte ee ff greu si in plus uita-te ca joaca pe ritm nu mai zic cat de sus poate sa ridice piciorul Domnul Luca. Viorica si Emil Luca | Romanii au talent
anca8 (2011-04-04 17:33:43)
jur ca nu pot sa ii inteleg pe cei care dau comentarii de rau!! nu cred ca sunt in masura sa comenteze talentul altuia , trebuie respectati ca nu degeaba au ajuns acolo!!!

Recomandare ★★★★★ Viorica si Emil Luca | Romanii au talent




0 comentarii: