Mesaje de Anul Nou - Mesaje noi de Revelion - SMS-uri de Anul Nou - Mesaje de revelion noi 2010

▶mesaje ▶Mesaje de Anul Nou ▶Mesaje de revelion noi 2010 ▶Mesaje noi de Revelion ▶SMS-uri de Anul Nou




1.Ultimele zile ale anului 2010 sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2011 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

2. Cand Dumnezeu te are drag / Si te ia in paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta inainte / Nu-ti da nici bata nici toiag / Iti da pricepere si minte. La Multi Ani.



3. Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.
4. Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.
Mesaje de Anul Nou - Mesaje noi de Revelion - SMS-uri de Anul Nou - Mesaje de revelion noi 2010
5. LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate/ Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere/ Sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!
6. Un an nou cu sanatate
Voie buna, trai usor,
Bucurie si mult spor.
7. A mai trecut un an ... Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.
8. Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze "cerul" senin al vietii! Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate. 
9. Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde... Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite... LA MULTI ANI!
10. Fie ca anul care incepe sa ti se astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi...!!
Mesaje de Anul Nou - Mesaje noi de Revelion - SMS-uri de Anul Nou - Mesaje de revelion noi 2010
11. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!


12. A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.
13. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! Un An Nou fericit !
14. A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.
15. Previziuni meteo de revelion 2011: prevazut o furtuna de pupici si imbratisari…te sfatuim sa inchizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit.

16. Acum, cand sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie.
18. Fie ca anul care incepe sa ti se astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi…!
19. Cine conduce de revelion beat…nu traieste tot anul…La Multi Ani si un an Nou Fericit lasa masina acasa mergi cu taxi.
20. Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie. La Multi Ani !
21. Daca simti ca nimeni nu-ti vrea binele, uitate pe cer, numara toate stelele, este binele ce ti-l vreu eu.La Multi Ani si un An Nou Fericit.
22. Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2011 asa cum ni-l dorim !
23. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire !
24. Cu speranta ca anul nou 2011 va fi mai bun decat 2010, iti trimit o mie de pupuci si iti urez un An Nou Fericit.
Mesaje de Anul Nou - Mesaje noi de Revelion - SMS-uri de Anul Nou - Mesaje de revelion noi 2010
25. Cele mai sincere urari chiar daca fraze-le ti se par aceleeasi! Sanatate, Bani, Iubire de la un prieten sincer.La Multi Ani si un An Nou Fericit !
26. Sa primim odata cu colindatorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou. La Multi Ani !
27. Ultima zi din an este intalnirea intre moarte si viata; omoram amaraciunile si clipele urate si re-aprindem iubirea si intelepciunea.Un An Nou Fericit.

Recomandare ★★★★★ Mesaje de Anul Nou - Mesaje noi de Revelion - SMS-uri de Anul Nou - Mesaje de revelion noi 2010




0 comentarii: