Tatae ne vorbeste despre JerryCo

▶JerryCo ▶Tatae ▶tatae ne vorbeste despre jerryco




“De când am început acest proiect am încercat să gândim diferit. Să aducem o altă abordare, să facem piese pe teme mai puţin comune genului care să rămână relevante în timp şi să ne apropiem cât mai mult de perfecţiune la calitatea tehnică.

Ce nu am ştiut de la început a fost faptul că, odată cu acest proiect, voi reuşi să pun în practică o idee mai veche: muzica şi alte materiale pe care un artist le face publice să fie disponibile gratis pentru fani pe site-ul oficial al acestuia prin implicarea unor parteneri care să acopere o parte din cheltuielile de producţie şi promovare. Mai concret, prin încrederea pe care Dark Dog Energy Drink a acordat-o proiectului nostru, singurul lucru pe care un fan trebuie să îl facă pentru a-i susţine activitatea de studio a lui JerryCo este să intre pe www.jerryco.ro şi să descarce şi de acolo (ştim că mulţi dintre consumatorii de muzică din Romania folosesc de obicei pentru asta alte surse… :) ) materialele realizate de noi. Gratis, legal. De ce consider eu că acesta e cel mai important aspect al acestui proiect? Pentru că ne-a oferit independenţă. Putem să fim doar pe net, cum vrem noi, când vrem noi, cu muzică rap. Putem face clipuri de 10 minute. Putem comunica direct şi rapid cu fanii. Avantajele sunt foarte multe şi, practic, singurul lucru care trebuie să ne preocupe pe noi este ca muzica, clipurile şi celelalte materiale pe care le producem să placă publicului. O comunitate cu reguli impuse doar de artist şi de fanii săi.
Sper să vă placă modul nostru de a privi lucrurile şi să vă surprindă plăcut şi una din celelalte noutăţi importante legate de prezentarea acestui proiect, Interfaţa Multimedia JerryCo – Orice E Posibil. Audiţie şi vizionare plăcută!”

Recomandare ★★★★★ Tatae ne vorbeste despre JerryCo




0 comentarii: