Yahoo Tweaker: Yahoo Messenger v9

▶Internet



Dupa cum stiti deja, ultima de versiune stabila a Yahoo Messenger a fost lansata in urma cu ceva timp, destul de recent asadar aplicatiile pentru aceasta nu ezita sa apara. Zilele astea am avut ocazia sa testez una dintre ele, probabil una dintre cele mai complexe aplicatii pentru Yahoo Messenger 9 facute pana la momentul actual, este vorba de Yahoo Tweaker pentru Y!M versiunea 9 .

Din surse neoficiale am aflat ca aceasta aplicatie este facuta de un roman, deci cu atat mai bine deoarece acesta sa gandit la nevoile unui utilizator oarecare din Romania si a incercat sa le imbine pe toate intr-una singura, sau vom vedea imediat ce lipsuri are.

In screen-ul atasat anterior putem observa toate functiile lui si anume:

Enable Multiple instances - Bifand aceasta casuta puteti sa va logati cu mai multe conturi in acelas timp (MultiMessenger)

Remove Ads - Aceasta optiune sterge toate ads-urile generate de yahoo sub lista ta de contacte, avand o interfata curata.

Acestea doua ar fi cele mai importante optiuni, urmatoarele 2 nefiind asa semnificative si bune, insa inlocuiesc unele lipsuri. De asemenea daca va uitati mai bine aveti o lista de 15 emoticons 3D + o sectiune custom, unde puteti pune ce imagine vreti. Ce rol au acestea? De-a schimba animatia de logare.

Atentie! Pentru fiecare setare care o faceti trebuie sa resetati yahoo messenger bifand casuta de “Restart Yahoo! Messenger” apoi apasand “Apply” .

Asta a fost tot, distractie placuta.

EDITARE: L-am testat pe Yahoo Messenger 8 si a dat rezultate, merge!

Sursa: softview.ro

Recomandare ★★★★★ Yahoo Tweaker: Yahoo Messenger v9




0 comentarii: